Валентин Томусяк

Валентин Томусяк

актор
41 рік, Україна

Біографія

Валентин Томусяк — український актор театру та кіно.

Батьки Валентина з дитинства всіляко підтримували творчі пориви сина і не наполягали на тому, щоб він йшов стопами і ставав інженером. Після закінчення школи Томусяк вступив до Київського університету театру, кіно та телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого, який закінчив у 2004 році, після чого виступав на сцені Київського академічного театру юного глядача на Липках.

У кіно Валентин Томусяк дебютував з епізодичної ролі у фільмі «Небо у горошок», але широка популярність прийшла до нього лише у 2010 році завдяки головній ролі у фільмі «Тільки кохання».

Фільмографія

Рубан
2024, Україна – Детективи, Кримінал
Сімейний консультант
2024, Україна – Драми
Молода
2023, Україна – Мелодрами
Справедливість
2023, Україна – Мелодрами
Намалюй мені маму
2021, Україна – Мелодрами
Різниця у віці
2021, Україна – Комедії
Сім'я і трохи справедливості
2021, Україна – Мелодрами
Доктор Надія
2021, Україна – Мелодрами
Тільки скажи
2020, Україна – Мелодрами
Перевод не требуется
2020, Україна – Драми, Мелодрами
Чужая семья
2020, Україна – Мелодрами
Одне серце на двох
2020, Україна – Мелодрами
Не відпускай
2020, Україна – Мелодрами
Мой милый найденыш
2020, Україна – Мелодрами
 Одне серце на двох
2020, Україна – Мелодрами
Упереджене ставлення
2020, Україна – Драми, Мелодрами, Детективи
Город влюбленных
2019, Україна – Мелодрами
Німа
2019, Україна – Драми, Кримінал, Детективи
З вовками жити
2019, Україна – Мелодрами, Кримінал
Ніщо не трапляється двічі
2019, Україна – Мелодрами
Спадкоємці
2019, Україна – Мелодрами
Обмани себя
2018, Україна – Комедії, Кримінал, Пригоди
Сліди в минуле
2018, Україна – Драми, Кримінал
Одружити не можна помилувати
2018, Україна – Мелодрами
Ні слова про любов
2018, Україна – Мелодрами
Дівчатка мої
2018, Україна – Мелодрами
Інша я
2018, Україна – Мелодрами
Дитина на мільйон
2017, Україна – Мелодрами
Мой лучший враг
2017, Росія, Україна – Детективи
Квіти дощу
2017, Україна – Мелодрами
Настане світанок
2017, Україна – Мелодрами
Між коханням і ненавистю
2016, Україна – Мелодрами
Друге дихання
2016, Україна – Мелодрами, Драми, Трилери
Провідниця
2016 - 2018, Україна – Мелодрами
Запитайте у осені
2016, Україна – Мелодрами
Жіночий лікар
2012, Україна – Мелодрами
Коментарі