Мастер Шеф. Битва сезонів Выпуск 14

Выпуск 14
3
Мастер Шеф. Битва сезонів
Эфир:19 листопада 2022 року
Канал:СТБ
21:48
Милитарный
Первый пораженный Ту-22М3. Ударный дрон-перехватчик. Новые украинские бронемашины
21:47
BBC News
Израиль ударил по Ирану вблизи ядерного объекта
21:45
ТСН
Новости
20:27
Блокпост шоу
ENLEO VS Дима Прокопов
20:26
Сергей Притула
В память о Павле Петриченко️
20:26
Василий Голованов
ВЕНИСЛАВСКИЙ: Изъяли уже 2 ТЫСЯЧИ АВТО ДЛЯ ВСУ. Предлагают службу ЖЕНЩИН. Новые изменения в мае

Описание

У чотирнадцятому випуску популярного кулінарного шоу «Мастер Шеф. Битва сезонів» глядачі спостерігатимуть за тим, як у боротьбі за збереження місця на проекті його учасникам доведеться творити справжні дива.

Перед кулінарами стоятиме завдання приготувати страву, яка при подачі має змінити свій зовнішній вигляд, але при цьому зберігати свій смак. Чи вдасться всім учасникам впоратися з поставленими завданнями та вразити суддів проекту, до яких цього разу приєднаються Сергій Притула, Євген Кот та Ксенія Мішина?

Комментариев: 3

Не можу втриматись, щоб не прокоментувати цей випуск. Більше всього мене зачепила історія з Сашком Кравцом. Ті вісім учасників, що залишились, проти Сашка нещирі і лицемірні (не зовсім це стосується Катерини Великої і С. Цвігуна). Кравець Сашко добра і ще молода людина (спасибі за розуміння і людяність Ксеніі Мішиної), творчий і мрійник. Він не заслуговує такого негативного ставлення. І даже судді не знайшли слів підтримки: прикро!!! Сашко, бажаю тобі не розчаровуватись в людях, залишайся чуйним мрійником і порядною людиною, успіхів в подальшому житті. Хороших і добрих тобі друзів на твоєму життєвому шляху!!!

0
flag
22.11.2022 в 13:42

Якщо ви дивились попередні випуски — то могли побачити, що він вів себе як щур. Навіть якщо багато чого не потрапляє на камеру — ми можемо задуматись, що явно є причина, якщо стільки людей до нього погано ставится. І конкуренція тут ні до чого, об'єктивно він слабше багатьог, молодий та вчиться. Тобто все ставлення до нього, скоріш за все, має нге конкурсну, а особисту причину від кожного. А якщо так — то він того заслуговує.

Мене теж зачепила історія про Сашка але мені не подобається що тут неможливо подивитися тому що майже кожен раз реклама і реклама.

Войти или
Liveam.tv Телешоу Мастер Шеф. Битва сезонов
Мастер Шеф. Битва сезонов