Віталій Салій

Віталій Салій

актор
39 років, Україна

Біографія

Віталій Салій — український актор театру та кіно. Віталій не завжди мріяв стати актором, адже він народився в родині військового і планував піти стопами батька.

Тим не менш, у підсумку Салій вступив до Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, який закінчив у 2006 році, а його кінодебют відбувся у 2004 році.

Віталій Салій відомий за ролями в таких фільмах та серіалах, як «Коли минуле попереду», «Обираючи долю», «Доярка з Хацапетівки», «Уроки життя та водіння», «У кожного свій обман», «Так далеко, так близко», «Дім Бобринських», «Колір пристрасті» та багатьох інших.

Фільмографія

Звинувачується в коханні
2024, Україна – Драми
Ціна втечі
2024, Україна – Мелодрами
Будинок Бобринських
2022, Україна – Комедії, Фентезі
Клятва лікаря
2021, Україна – Мелодрами
Кришталеві вершини
2021, Україна – Мелодрами, Детективи, Трилери
Уроки життя і водіння
2021, Україна – Мелодрами
Врятувати маму
2021, Україна – Мелодрами, Комедії
Колір пристрасті
2021, Україна – Мелодрами
Колір помсти
2021, Україна – Кримінал, Мелодрами
У кожного свій обман
2020, Україна – Кримінал, Мелодрами
Круты. 1918
2019, Україна – Воєнні, Бойовики, Історичні
Капітанша 2
2019, Росія, Україна – Мелодрами, Пригоди
Кровна помста
2019, Україна – Мелодрами
Виноград
2018, Україна – Мелодрами
Було у батька два сини
2018, Україна – Мелодрами
Кладове життя
2018, Україна – Мелодрами
Капітанша
2017, Росія, Україна – Мелодрами, Пригоди
Дружини на стежці війни
2017, Україна – Мелодрами, Комедії
Обираючи долю
2017, Україна – Мелодрами
Спокуса
2017, Україна – Драми, Мелодрами
Специ
2017, Україна – Детективи, Кримінал
Беженка
2016, Україна – Мелодрами
Не зарікайся
2016, Україна – Мелодрами, Драми
Забудь і згадай
2016, Україна – Мелодрами
Співачка та доля
2016, Україна – Мелодрами, Драми, Музичні
Коли минуле попереду
2016, Україна – Мелодрами
Анка з Молдаванки
2015, Росія, Україна – Кримінал, Мелодрами
Так далеко, так близько
2014, Росія, Україна – Кримінал, Мелодрами
Дорога в порожнечу
2012, Україна, Росія – Мелодрами
Ліки для бабусі
2011, Україна – Драми
Доярка из Хацапетовки 3
2011, Україна – Мелодрами
Нехай говорять
2011, Україна – Мелодрами
Коментарі