Сергій Сипливий

Сергій Сипливий

актор
61 рік, Україна

Біографія

Сергій Сипливий — український актор театру і кіно, народився 4 серпня 1962 року в Києві. У 1982 році закінчив Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого. З 1987 року є одним із провідних артистів драматичного театру на Подолі.

У кіно почав зніматися з 1998 року, дебютувавши в кінокартині «Бери шинель…». Далі переважно його ролі були другого плану, але у відносно іменитих проєктах.

Сергій Сипливий встиг знятися в таких фільмах і серіалах, як «Одеса-мама», «Ангели війни», «Жіночий лікар», «Метелики», «Нюхач», «Пляж», «Пес», «Підкидьки», «Поганий хороший коп» та інших.

Фільмографія

Принцеса з Горошино
2022, Україна – Мелодрами, Комедії
Чужі гріхи
2021, Україна – Мелодрами
Намалюй мені маму
2021, Україна – Мелодрами
Мишоловка для кота
2020, Україна – Кримінал, Детективи, Комедії
Швабра
2020, Україна – Детективи
Шуша
2020, Україна – Мелодрами, Детективи
Упереджене ставлення
2020, Україна – Драми, Мелодрами, Детективи
Садівниця
2019, Україна – Мелодрами
Розтин покаже
2019, Україна – Кримінал, Детективи
Голос янгола
2019, Україна – Драми, Мелодрами
Кримінальний журналіст
2019, Україна – Кримінал, Мелодрами, Детективи
Папік
2019, Україна – Мелодрами, Комедії
Пелена
2018, Україна – Мелодрами
Спадкоємиця мимоволі
2018, Україна – Мелодрами, Пригоди
Кров янгола
2018, Україна – Мелодрами
Я буду кохати довіку
2017, Україна – Мелодрами, Драми
Дитина на мільйон
2017, Україна – Мелодрами
Танець метелика
2017, Україна – Мелодрами
Специ
2017, Україна – Детективи, Кримінал
Не зарікайся
2016, Україна – Мелодрами, Драми
Папараці
2016, Україна – Драми, Мелодрами
Пес
2016, Україна – Детективи, Кримінал, Пригоди
Жизнь после жизни
2013, Україна – Кримінал, Мелодрами
Нюхач
2013, Україна – Драми, Кримінал, Бойовики, Детективи
Щасливий квиток
2012, Росія, Україна – Мелодрами
Роман вихідного дня
2009, Україна – Детективи
Територія краси
2009, Україна – Мелодрами, Комедії
Тривожна відпустка адвоката Ларіної
2008, Україна – Трилери, Детективи, Жахи
Без особых примет
2006, Україна – Трилери
Підступи кохання
2005, Україна – Кримінал, Мелодрами
Коментарі