Олеся Жураківська

Олеся Жураківська

акторка
50 років, Україна

Біографія

Олеся Жураковська — українська акторка театру і кіно, Заслужений артист України, Лауреат телевізійної нагороди «Телетріумф».

На великому екрані Олеся дебютувала 1999 року, зігравши в епізодичній ролі в популярному телесеріалі «День народження Буржуя». Відтоді вона зіграла в кількох десятках фільмів і серіалів, серед яких «Перші ластівки», «Кріпосна», «Леся+Рома», «Донбас», «Серце матері», «Папік», «Нитки долі» та багато інших.

Крім того Олеся була ведучою кількох сезонів шоу «Зважені та щасливі» на телеканалі «СТБ».

Епізоди

Телешоу

Фільмографія

Продовження роду
2024, Україна – Драми
Сховища. 8 історій
2024, Україна – Драми
Бандерівське Смузі
2022, Україна – Комедії
Мама 2
2022, Україна – Драми, Воєнні
Експерт
2021, Україна – Детективи
Папік 2
2021, Україна – Комедії, Мелодрами
Мама
2021, Україна – Драми, Воєнні
Консультант
2020, Україна – Драми, Детективи, Мелодрами
Перші ластівки 2
2020, Україна – Трилери, Драми, Детективи
У неділю рано зілля копала
2019, Україна – Мелодрами
Як довго я на тебе чекала
2019, Україна – Драми, Мелодрами
Серце матері
2019, Україна – Мелодрами
Подорожники
2019, Україна – Комедії
Кріпосна 2
2019, Україна – Мелодрами, Історичні
Кріпосна
2019, Україна – Мелодрами, Історичні
Папік
2019, Україна – Мелодрами, Комедії
Донбас
2018, Україна, Німеччина, Польща, Румунія – Драми, Воєнні
Експрес-відрядження
2018, Росія, Україна – Мелодрами
Экспресс-командировка
2016, Україна – Мелодрами
Мереживо долі
2016, Україна – Мелодрами
Родичі
2016, Україна – Драми, Комедії
Чоловік на годину
2014, Україна – Мелодрами, Комедії
Отцовский инстинкт
2012, Україна – Драми
Это моя собака
2012, Україна – Мелодрами
Люблю, потому что люблю
2012, Україна – Мелодрами, Комедії
Здрастуй, мамо
2011, Україна – Мелодрами
Роман вихідного дня
2009, Україна – Детективи
Деревенский романс
2009, Україна – Мелодрами
Притяжение
2009, Україна – Трилери, Мелодрами
Коментарі