Катерина Варченко

Катерина Варченко

акторка
35 років, Україна

Біографія

Катерина Варченко — українська актриса театру і кіно. Катя з дитинства була пов’язана з мистецтвом — спочатку танцювала, потім відвідувала театральну студію, а після школи закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого.

У кіно Варченко дебютувала 2009 року, отримавши роль у серіалі «Повернення Мухтара-5», після чого грала в таких картинах, як «Свати-6», «Жіночий лікар», «Темні лабіринти минулого», «Провідниця» та багатьох інших.

Широку популярність Катерина Варченко здобула 2016 року після ролі Наташі Суворової в мелодраматичному серіалі «Господиня».

Фільмографія

Моє кіно
2024, Україна – Мелодрами
Перші дні
2024, Україна – Драми
Кришталеві джерела
2024, Україна – Мелодрами
Коло омани
2023, Україна – Мелодрами, Детективи
Колір пристрасті
2021, Україна – Мелодрами
Юрчишини 2
2021, Україна – Комедії
Євродиректор
2020, Україна – Комедії
Батько рулить
2020, Україна – Комедії
Довга дорога до щастя
2020, Україна – Мелодрами
Відплата
2020, Україна – Детективи
Ми більше ніж я
2020, Україна – Комедії
Юрчишины
2019, Україна – Комедії
У неділю рано зілля копала
2019, Україна – Мелодрами
Чужий гріх
2019, Україна – Мелодрами
Невипадкові зустрічі
2019, Україна – Мелодрами
Компаньйонка
2019, Росія, Україна – Мелодрами
Мама моєї доньки
2019, Україна – Драми, Мелодрами
Спадкоємці
2019, Україна – Мелодрами
На самій межі
2018, Україна – Мелодрами
Аметистова сережка
2018, Україна – Драми, Мелодрами
Хто ти?
2018, Україна – Кримінал, Детективи
Одружити не можна помилувати
2018, Україна – Мелодрами
Стоматолог
2018, Україна – Детективи
Веселка в небі
2017, Україна – Мелодрами
Дівчина з персиками
2017, Україна – Мелодрами
Не зарікайся
2016, Україна – Мелодрами, Драми
Папараці
2016, Україна – Драми, Мелодрами
Хазяйка
2016, Україна – Драми, Мелодрами
Свати 6
2013, Україна – Сімейні, Комедії
Нюхач
2013, Україна – Драми, Кримінал, Бойовики, Детективи
Коментарі