Олександр Попов

Олександр Попов

актор, ведучий
38 років, Україна

Біографія

Олександр Попов — український актор і телеведучий. У дитинстві Сашко сподівався пов’язати своє майбутнє з футболом, але через травму йому довелося завершити спортивну кар'єру ще до її професійного початку.

Невдовзі Попов виявив, що йому подобається виступати на сцені, тому після школи пішов до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Після його закінчення Олександр знімався спочатку в рекламних роликах, а потім дебютував і в кіно.

Здебільшого Олександр відомий завдяки ролям у мелодраматичних серіалах. Крім того, Попов є ведучим ранкового шоу «Сніданок. Вихідний» на телеканалі «1+1».

Епізоди

Фільмографія

Шпиталь
2023, Україна – Мелодрами
Пташка в клітці
2022, Україна – Мелодрами
Люся Интерн
2021, Україна – Комедії
Не озирайся назад
2021, Україна – Мелодрами
Мій коханий ворог
2020, Україна – Мелодрами
Рись
2020, Україна – Мелодрами
Новорічний янгол
2019, Україна – Мелодрами
Садівниця
2019, Україна – Мелодрами
Два полюси любові
2019, Україна – Мелодрами
Пристрасті по Зінаїді
2019, Україна – Драми
Чужа
2019, Україна – Мелодрами
Кримінальний журналіст
2019, Україна – Кримінал, Мелодрами, Детективи
Два полюси любові
2018, Україна – Мелодрами
Доля обміну не підлягає
2018, Україна – Мелодрами
Ти моя кохана
2018, Україна – Драми, Мелодрами
Голос з минулого
2018, Україна – Драми, Мелодрами
Вопреки судьбе
2018, Україна – Мелодрами
Трое в лабиринте
2018, Росія, Україна – Мелодрами
Не можу забути тебе
2017, Україна – Мелодрами
Дівчина з персиками
2017, Україна – Мелодрами
Танець метелика
2017, Україна – Мелодрами
Рецепт кохання
2017, Україна – Мелодрами
Противостояние
2017, Україна – Мелодрами
Пробач
2016, Україна – Мелодрами
Я з тобою
2016, Україна – Драми
Прости
2016, Україна – Мелодрами
Поранене серце
2016, Україна – Мелодрами
Коли минуле попереду
2016, Україна – Мелодрами
Хазяйка
2016, Україна – Драми, Мелодрами
Все равно ты будешь мой
2015, Україна – Мелодрами
Щасливий квиток
2012, Росія, Україна – Мелодрами
Здрастуй, мамо
2011, Україна – Мелодрами
Коментарі