Валерія Ходос

Валерія Ходос

акторка
37 років, Україна

Біографія

Валерія Ігорівна Ходос — українська актриса театру і кіно. Лауреатка премії «Бронек» у галузі театрального мистецтва імені Амвросія Бучми за найкращу жіночу роль.

Рішення стати актрисою Валерія прийняла після того, як у старших класах школи побувала на виставі «Майстер і Маргарита». Грати у виставах і зніматися в кіно Ходос почала ще під час навчання в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого, який закінчила 2009 року.

Того ж року вона отримала свою першу головну роль, зігравши в трилері «Завтра починається вчора», а популярність до Ходос прийшла 2013 року після зйомок у кримінальному серіалі «Пастка».

Фільмографія

Ніхто не ідеальний
2024, Україна – Мелодрами
Ціна втечі
2024, Україна – Мелодрами
Незакрытая мишень
2021, Україна – Мелодрами, Детективи, Кримінал
Подари мне счастье
2020, Україна – Мелодрами
Зникла наречена
2019, Україна – Кримінал, Мелодрами
Вибір матері
2019, Україна – Мелодрами
День сонця
2019, Україна – Мелодрами
Послушная жена
2019, Україна – Мелодрами
Діда Мороза не буває
2019, Україна – Мелодрами
Ти тільки вір
2019, Україна – Мелодрами, Драми
Рідна кров
2018, Росія, Україна – Драми
Жити заради кохання
2018, Україна – Мелодрами
Ни слова о любви
2018, Україна – Мелодрами
Прислуга
2018, Україна – Детективи
Прощаюся востаннє
2017, Україна, Росія – Мелодрами, Драми
Хороший хлопець
2017, Україна – Драми, Мелодрами
На краю кохання
2017, Росія, Україна – Мелодрами
Вторая жизнь Евы
2017, Україна – Мелодрами
Катерина
2016, Україна – Драми, Мелодрами
Не зарікайся
2016, Україна – Мелодрами, Драми
Вікно життя
2016, Україна – Драми, Мелодрами
Папараці
2016, Україна – Драми, Мелодрами
Клан Ювелірів
2015, Україна – Мелодрами, Детективи
Все равно ты будешь мой
2015, Україна – Мелодрами
Ветреная женщина
2014, Україна – Мелодрами
Лабіринти долі
2014, Росія, Україна – Мелодрами
Моя новая жизнь
2012, Україна – Мелодрами
Ромашка, кактус, Маргаритка
2009, Україна – Мелодрами, Комедії
Альпинист
2008, Україна – Драми
Коментарі