Костянтин Октябрський

Костянтин Октябрський

актор
40 років, Україна

Біографія

Костянтин Володимирович Октябрський, відомий український актор театру та кіно, телеведучий, народився 16 грудня 1983 року у Кременчуці Полтавської області. З раннього дитинства активно займався спортом та захоплювався музикою. Закінчив музичну школу та Дніпропетровський театрально-мистецький коледж.

Зіграв не одну роль у відомих п'єсах, повнометражних фільмах, виступав у ролі ведучого популярних шоу та програм, знімався у рекламних роликах. Славу Костянтину принесла головна роль у комедії «СишИшьШоу», після чого його почали впізнавати на вулицях.

Окрім цього, Октябрський був ведучим в одному з найрейтинговіших тревел-проектів «Орел і Решка. Шопінг», і в дев’ятому сезоні разом з акторкою та моделлю Марією Іваковою Костянтин подорожував країнами, роблячи всілякі покупки.

Костянтин є парафіянином протестантської церкви і саме там він познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Пара зіграла весілля і повінчалася та зараз виховує двох дітей.

Телешоу

Фільмографія

Моє кіно
2024, Україна – Мелодрами
Розтин покаже 3
2024, Україна – Детективи
Курс щасливого життя
2024, Україна – Драми
Шпиталь
2023, Україна – Мелодрами
Всупереч долі
2022, Україна – Мелодрами
Принцеса з Горошино
2022, Україна – Мелодрами, Комедії
Бідна Саша
2021, Україна – Мелодрами, Драми
Дитина з гарантією
2021, Україна – Мелодрами
Моя улюблена Страшко
2021, Україна – Мелодрами, Комедії
Кейс
2021, Україна – Кримінал, Мелодрами
Незакрита мішень
2021, Україна – Кримінал, Мелодрами, Детективи, Спортивні
Два серця
2020, Україна – Мелодрами
Елена Прекрасная
2020, Україна – Мелодрами
Зоя
2019, Україна – Мелодрами, Драми
Чужий гріх
2019, Україна – Мелодрами
Порушуючи правила
2019, Україна – Мелодрами
Та, що бачить завтра
2019, Україна – Детективи
Елка на миллион
2019, Україна – Мелодрами
Дім, який...
2019, Україна – Мелодрами
Перші ластівки
2019, Україна – Мелодрами
Год собаки
2018, Україна – Мелодрами
Хто ти?
2018, Україна – Кримінал, Детективи
Один в поле воин
2018, Україна, Росія – Воєнні, Драми
Доля обміну не підлягає
2018, Україна – Мелодрами
Ні слова про любов
2018, Україна – Мелодрами
Снайперша
2017, Україна – Бойовики, Драми, Кримінал
Відчайдушний домогосподар
2017, Україна – Мелодрами, Комедії
Балерина
2017, Україна – Мелодрами
Ласкаво просимо на Канари
2016, Україна – Мелодрами
Экспресс-командировка
2016, Україна – Мелодрами
Не зарікайся
2016, Україна – Мелодрами, Драми
Найкращий тиждень мого життя
2016, Україна – Комедії
Весільна сукня
2016, Україна – Мелодрами
 СишишШоу 2
2015, Україна – Комедії
Пограбування по-жіночому
2014, Україна – Комедії
СишишШоу
2014, Україна – Комедії
Коментарі