Анастасія Цимбалару

Анастасія Цимбалару

акторка
31 рік, Україна

Біографія

Анастасія Ігорівна Цимбалару, українська актриса театру і кіно, народилася 10 липня 1992 року в Болграді Одеської області. Її батько — викладач, доктор педагогічних наук, а мати — юрист.

Актриса закінчила університет ім. І.К. Карпенка-Карого за спеціальністю «актор драматичного театру і кіно». Починаючи з 2014 року, Анастасія знялася в низці кінострічок, як-от «Дім на холодному ключі», «Майор і магія», «Не зарікайся» та інших.

Однак справжню популярність їй принесла роль Яни в мелодрамі «Не можу забути тебе» (2017), де її персонаж стикається зі складним вибором після нещасного випадку з її чоловіком.

Фільмографія

Новорічна шкереберть
2024, Україна – Комедії
Знайду пару коханому
2022, Україна – Мелодрами
Дівчата
2021, Україна – Мелодрами
Все, що захочеш
2021, Україна – Мелодрами
Джек і Лондон
2021, Україна – Детективи, Комедії, Фантастика
Експерт
2021, Україна – Детективи
Скажи мені правду
2021, Україна – Мелодрами
Консультант
2020, Україна – Драми, Детективи, Мелодрами
Довга дорога до щастя
2020, Україна – Мелодрами
Рись
2020, Україна – Мелодрами
Повернення
2019, Україна – Мелодрами
Кровна помста
2019, Україна – Мелодрами
Пристрасті по Зінаїді
2019, Україна – Драми
Міраж
2019, Україна – Мелодрами
Вибір матері
2019, Україна – Мелодрами
Вечірка 3
2019, Україна – Комедії
Якщо ти мені пробачиш
2019, Україна – Мелодрами
Вечірка
2018, Україна – Комедії
Бабка
2018, Україна – Мелодрами
Курка
2018, Україна – Мелодрами, Комедії, Музичні
Чужі рідні
2018, Україна – Мелодрами
Людина без серця
2018, Україна – Мелодрами
Ангеліна
2018, Україна – Драми, Мелодрами
У минулого в боргу
2018, Україна – Мелодрами
Не можу забути тебе
2017, Україна – Мелодрами
Лінія світла
2017, Україна – Мелодрами
Не зарікайся
2016, Україна – Мелодрами, Драми
Між коханням і ненавистю
2016, Україна – Мелодрами
Майор і магія
2016, Україна, Росія – Детективи, Драми, Містичні
Вікно життя
2016, Україна – Драми, Мелодрами
Пес 2
2016, Україна, Росія – Детективи, Бойовики, Кримінал
Коментарі